Aluminium Voetbaldoel 300×200 BK Senior D model – Trainingsgoal – Demontabel – Voetbalgoal – Groen doelnet 4mm – maas 10 cm

 559,00

Materiaal frame

Aluminium

Product breedte

300 cm

Product hoogte

200 cm

Soort doel

Pupillen

Kleur

Grijs, Groen

Materiaal

Aluminium

Aantal doelen

1

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Inclusief grondanker

Nee

Inklapbaar

Nee

Materiaal net

Polyester

Verplaatsbaar

Ja

Verwisselbaar net

Ja

EAN

7423413241274

Categorieën

Sport Voetbal Wedstrijd- & Veldmaterialen Voetbaldoelen

Opties

Verplaatsbaar

SKU: 9300000166642098 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Aluminium Voetbaldoel BK Senior D-Model 300×200 cm is een demontabel aluminium voetbaldoel dat voorzien is van een ovalen profiel dat een afmeting heeft van 80/93mm. Doordat het profiel ovaal is heeft het aluminium voetbaldoel veel meer stabiliteit op de grond dan een rond profiel. Het geëxtrudeerde ovalen aluminium profiel is ook nog eens inwendig extra verstevigd is waardoor dit doorbuiging van het frame voorkomt. Het aluminium voetbaldoel voldoet aan de strenge FIFA en KNVB veiligheidseisen waardoor het een kwalitatief goed en veilig voetbaldoel is. Dit Aluminium Voetbaldoel BK Senior wordt geleverd met een 4mm dik doelnet dat verwerkt wordt in het aluminium profiel. Het doelnet heeft kleinere maaswijdte dan de standaard doelnetten waardoor dit nog beter bestand is tegen schoten, voetbalschoenen en weersinvloeden.

Hoekversteviging

Dit aluminium voetbaldoel is in de bovenkanten verstevigd met hoeksteunen. Deze hoeksteunen worden in het geëxtrudeerde aluminium profiel bevestigd zodat het netjes is afgewerkt en ook de stabiliteit geeft die het moet geven.

Versteviging grondkader

Doordat de grondkader hetzelfde profiel heeft als het gehele doel is deze extra stabiel en zal het gemakkelijk harde schoten op het doel tegen houden. De grondkader is extra verstevigd in de hoeken om een lange levensduur te behouden.

Draagbeugels

Dit aluminium voetbaldoel is voorzien van draagbeugels aan beide zijkanten. Op deze manier kunt u altijd het aluminium voetbaldoel eenvoudig verplaatsen. Door deze draagbeugels voorkomt u ook dat het doel op een verkeerde manier verplaatst wordt waardoor er sneller schades ontstaan

4mm sterk doelnet

Dit aluminium voetbaldoel wordt geleverd met een 4mm sterk doelnet die een maaswijdte heeft van 10 cm waardoor de gaten kleiner zijn dan traditioneel en hierdoor minder snel met je voeten achter het net blijft haken. Het doelnet zit verwerkt in het aluminium zodat het doelnet stevig en strak in de goal blijft.

Zeer sterke nethaken

Dit voetbaldoel heeft een ovalen profielen met geïntegreerde gleuf voor nylon nethaken. De kunststof nethaken zijn van nylon gemaakt en hierdoor schokbestendig en buigzaam. De nethaken worden gemaakt middels een spuitgietproces en daarna geweekt in water, dit om de nodige buigzaamheid te verkrijgen. Door de vlakke afgewerkte bovenkant is dit model zeer geschikt om de doelen te stapelen.

Pluspunten aluminium voetbaldoel/trainingsdoel

+ Grote stevigheid door geëxtrudeerde aluminium profielen met inwendige versteviging

+ Profielen met geïntrigeerde gleuf voor nylon nethaken

+ Eenvoudige montage m.b.v. duidelijke handleiding

+ Profielen zijn extra verstevigd tegen doorbuiging

+ Voldoen aan de eisen zoals deze b.v. door FIFA en KNVB gesteld worden

+ Veilige producten door productie conform internationale normen

+ Grondkader bestaat uit hetzelfde profiel als het voetbaldoel

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Aluminium Voetbaldoel 300×200 BK Senior D model – Trainingsgoal – Demontabel – Voetbalgoal – Groen doelnet 4mm – maas 10 cm”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aluminium Voetbaldoel 300×200 BK Senior D model – Trainingsgoal – Demontabel – Voetbalgoal – Groen doelnet 4mm – maas 10 cm
Aluminium Voetbaldoel 300×200 BK Senior D model – Trainingsgoal – Demontabel – Voetbalgoal – Groen doelnet 4mm – maas 10 cm

 559,00

Voetbal-kleren.nl
Logo