Blackroll MED Foam Roller – Roze – 30 cm

 32,95

Diameter

0 cm

Geschikt voor lichaamsdeel

Benen, Rug, Armen, Schouders

Hardheid

Zacht

Kleur

Roze, Wit

Materiaal

Polypropyleen

Product breedte

15 cm

Product gewicht

106 g

Product lengte

30 cm

Taal handleiding

Niet van toepassing

Verpakking breedte

155 mm

Verpakking hoogte

148 mm

Verpakking lengte

32 cm

Verpakkingsinhoud

1x BLACKROLL MED 30 cm

Vorm

Cilinder

EAN

4260346270055

Categorieën

Sport Voetbal Fitness Hardlopen Foamrollers Blessures & herstel Spierherstel Foamrollers Blessures & herstel Spierherstel Blessures & herstel Foamrollers

Hardheid roller

Zacht

Lengte foamroller

Tot 30 cm, 30 tot 60 cm

Merk

BLACKROLL

SKU: 9200000072430251 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Inmiddels een begrip in de fitnesswereld, de foamroller. Deze Blackroll standard foam roller is 20% zachter dan de Blackroll standard massage roller. Kan vóór, na en als ondersteunend hulpmiddel gebruikt worden tijdens yoga. Geschikt voor ontspanning, mobilisatie en spierherstel. Meer kracht, vitaliteit en rust in het dagelijks leven: yoga heeft vele voordelen. Vooral voor stressgevoelige mensen die meestal last hebben van nekpijn, rugpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn en slaapstoornissen. Veel mensen waarderen het feit dat yoga een rustgevend effect heeft op lichaam en geest. Yoga wordt dan ook steeds populairder. Oefeningen voor de Blackroll MED foam roller zijn terug te vinden in de gratis Blackroll app. Hier vind je gevarieerde oefeningen die aan te passen zijn aan de intensiteit die je spieren nodig hebben.

Voordelen van yoga

Meer rust en kalmte: Dit is wat veel mensen willen, die vaak gestresst zijn vanwege bijvoorbeeld hun beroepsleven. Stress kan niet alleen leiden tot pijnlijke spierspanning. Het is ook de meest voorkomende oorzaak van slaapstoornissen. Het is niet zo gemakkelijk om lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Vooral niet als werk veel tijd en zenuwen kosten. Yoga kan in dit opzicht zeer nuttig zijn om lichaam en geest te ontspannen. Yoga is een zegen voor het lichaam omdat de oefeningen de spieren ontspannen en het bindweefsel oprekken. Tegelijkertijd verbetert je lichaamshouding en ademhaling zodat je je ontspannender, evenwichtiger en vitaler voelt in het dagelijks leven.

Voordelen Blackroll MED foamroller

Myofascial release en yoga kunnen elkaar perfect aanvullen. Het zachte materiaal van de foamroller oefent een bijzonder zachte druk op de spieren en bindweefsel, daarom is de Blackroll MED speciaal voor beginners en pijn-gevoelige mensen. In tegenstelling tot de Blackroll STANDARD is de Blackroll MED 20 procent zachter en dus aangenamer in gebruik. Door de doelbewuste verschuiving van het lichaamsgewicht en het gerichte gebruik van druk en ontspanning, kunnen spierspanningen, verklevingen en triggerpoints voorzichtig verwijderd worden. Degenen die regelmatig gebruik maken van de Blackroll MED foamroller en dit combineren met yoga en massage, zullen een hele nieuwe lichaamssensatie ervaren. Vooral wanneer je de massagetechnieken met de Blackroll routinematig uitvoert, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds om stress en spierspanning te voorkomen.

Voordelen op een rijtje met de Blackroll MED Foamroller:

– 20 % zachter dan de Blackroll Standard

– perfect voor beginners

– vermindering van de kans op blessures en spierpijn

– verbetert de bloedcirculatie

– lichtgewicht.

Blackroll

Blackroll biedt mensen van alle leeftijden de mogelijkheid om hun flexibiliteit, balans en kracht te verbeteren, door middel van gemakkelijke oefeningen en het toepassen van zelf-massage. Blackroll is in 2007 opgericht in Duitsland door Jürgen Dürr. Enkele jaren later is Blackroll sterk gevestigd op de markt en wordt het merk goed gesteund en aanbevolen door leiders in de gezondheid-sport en therapeutische industrie.

Deze foamroller wordt geleverd inclusief DVD en oefeningenkaart. Deze foam roller is beschikbaar in groen en roze.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Blackroll MED Foam Roller – Roze – 30 cm”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blackroll MED Foam Roller – Roze – 30 cm
Blackroll MED Foam Roller – Roze – 30 cm

 32,95

Voetbal-kleren.nl
Logo