COPA Tea or Football T-Shirt | 6630

Het meisje:”Ik heb net met mijn moeder gebeld en ze verwacht ons om 14:00. Daarna halen we oma even op om met haar naar de supermarkt te gaan.”Jij:”Sorry, dat gaat niet lukken. Er is voetbal vanmiddag. Een paar vrienden hebben al kaartjes gehaald voor mij.”Het meisje:”Een wedstrijd? Je hebt gisteren toch al meer dan drie uur voetbal op tv zitten kijken?”Het meisje:”Als je geen zin hebt om mee te gaan naar mijn moeder en mijna oma, hoef ik je niet meer te zien en is het over tussen ons.”Jij:”Oooh OK.”Het meisje:”Je moet dus een keuze maken tussen voetbal en mij. Zeg het maar….”Jij:”VOETBAL!”Herkenbaar? Ja toch? Die bal was er toch eerder dan de vrouw. Ideaal COPA t-shirt voor de echte voetballiefhebber. Heerlijk om casual te dragen. 100% katoen.

prijs: 39.95   (klik hier voor meer informatie