GESUNDWERK Foamroller set – 10-delig fasciaset met foam roller fasciaball massageroller massage triggerpoint bal voor rug, wervelkolom & nek fitness

 50,00

Geschikt voor lichaamsdeel

Benen, Rug, Armen, Schouders, Nek, Voeten

Hardheid

Hard

Kleur

zwart

Materiaal

Foam

Product breedte

14 cm

Product gewicht

1 kg

Product lengte

44 cm

Taal handleiding

Duits, Engels

Verpakking breedte

273 mm

Verpakking hoogte

193 mm

Verpakking lengte

41.30 cm

Verpakkingsinhoud

3 fasciarollen in de maten 14x14x33cm, 5x5x33cm, 5,3×5,3x15cm 2 fasciaballen van Ø 8cm, 12cm 2 duo-ballen van Ø 8cm, 12cm 1 massageroller van 4x4x45cm 1 oefenschort van 4x80cm 1 opbergtas

Vorm

Geen vorm

EAN

4260536930042

Categorieën

Sport Voetbal Fitness Hardlopen Foamrollers Blessures & herstel Spierherstel Foamrollers Blessures & herstel Spierherstel Blessures & herstel Foamrollers

Hardheid roller

Hard

Lengte foamroller

30 tot 60 cm

Merk

GESUNDWERK

SKU: 9300000150102909 Categorie:
Uw recensie toevoegen

VEELZIJDIG FASCIATRAINING – Gericht rugtraining, zelfmassage of ontspanning: met de massageroller & de fasciaball kunt u spanningen oplossen en uw fascia effectief trainen.

OMVATTENDE SET – ✓ 3x fasciaroller: XL (14x33cm), L (5x33cm), S (3,5x15cm) ✓ 2x fasciaball (Ø 8cm, Ø 12cm) ✓ 2x duoball (Ø 8cm, Ø 12cm) ✓ Massageroller ✓ Oefenschort ✓ Tas

AANGENAME HARDHEID – Hoogwaardig verwerkt, zorgen de antislip grip & de specifieke oppervlakte voor een intensieve diepe werking. Door op elkaar te steken, kan de hardheid van de rol worden gevarieerd.

OOK ONDERWEG – Of thuis, buiten of op kantoor – in de meegeleverde tas is uw rugroller compact opgeborgen & gemakkelijk te vervoeren. Fitness & massage, wanneer en waar u wilt!

Foamrollerset: Voor elke spanning het juiste hulpmiddel Einde aan medicijnen en dure massages: dankzij de veelzijdige GESUNDWERK fasciarollen en -ballen kunt u uw fascia eenvoudig zelf trainen door middel van zelfmassage!

Door het trainen met de fasciatoestellen kunnen …

✓ Verklevingen, spanningen en blokkades worden opgelost,

✓ meer beweeglijkheid worden hersteld,

✓ de bloedcirculatie worden gestimuleerd,

✓ pijn worden verminderd &

✓ verknoopingen van de fascia worden voorkomen.

Of het nu gaat om groot oppervlakkige rugpijn of puntuele spanningen in armen of benen: onze brede selectie aan fasciarollen en -ballen zorgt ervoor dat u altijd het juiste hulpmiddel kunt kiezen voor uw welzijn:

2 grote fasciarollen voor de gedifferentieerde toepassing van hoofd tot voet 1 kleine fasciarol, 1 massageroller en 2 fasciaballen in verschillende maten voor de gerichte behandeling van pijnlijke triggerpunten 2 duoballen (in verschillende maten) voor de massage van parallelle spierstrengen 1 oefenschort voor ondersteuning en versterking van stretching-oefeningen

GESUNDWERK

Fit & gezond door het leven Als experts in fitness & gezondheid weten wij dat het niet altijd gemakkelijk is om het geschikte trainingsapparaat te vinden voor onze individuele behoeften. Daarom hebben wij ons fasciaset bewust omvangrijk ontworpen, zodat het de grootste nut voor u heeft.

De rollen van onze set verschillen niet alleen in grootte, maar ook in oppervlakte: de honingraatachtige oppervlakte van de grote fasciarol bewerkt het bindweefsel nog intensiever dan rollen met een glad oppervlak.

Altijd de juiste hardheid Zodat u de hardheid van de grote rol situatiegericht kunt aanpassen, kan de hardheid door in te schuiven of uit te nemen van de binnenste rol bovendien worden gevarieerd.

Puntmassages

Voor gerichte behandeling van kleinere spieren (zoals voeten, nek of bovenarmen) zijn vooral de mini-rol, de massageroller en de fasciaballen geschikt. De dubbelballen zijn speciaal ontworpen om de fascia in de wervelkolom te ontspannen, maar zijn ook veelzijdig inzetbaar.

Effectief oefenschort

Het trainingsband ondersteunt u bovendien bij uw stretching-oefeningen. Terwijl de kleine delen geschikt zijn voor oefeningen voor voeten en knieën of stretching oefeningen in de heup, wordt de middelste gedeelte vooral aanbevolen voor gebruik in de arm- en schoudergebieden.

Voor binnen & buiten

De toepassing is zo snel en gemakkelijk dat u de apparaten niet alleen thuis, maar ook in het park of op vakantie kunt gebruiken. In de meegeleverde transporttas kunt u de trainingsapparaten compact vervoeren en veilig opbergen.

Gebruiksaanwijzingen:

Het meest effectief voor uw fascia is dagelijks trainen. U moet het set ten minste na elke workout of elke sportieve activiteit gebruiken.

Waarschuwingen:

Let op: Niet geschikt voor kinderen. Geen speelgoed.

Voor gebruik, raadpleeg een deskundige persoon (bijv. sportleraar/trainer) voor gebruik.

Zorg ervoor dat u voldoende ruimte heeft om de oefeningen uit te voeren.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “GESUNDWERK Foamroller set – 10-delig fasciaset met foam roller fasciaball massageroller massage triggerpoint bal voor rug, wervelkolom & nek fitness”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GESUNDWERK Foamroller set – 10-delig fasciaset met foam roller fasciaball massageroller massage triggerpoint bal voor rug, wervelkolom & nek fitness
GESUNDWERK Foamroller set – 10-delig fasciaset met foam roller fasciaball massageroller massage triggerpoint bal voor rug, wervelkolom & nek fitness

 50,00

Voetbal-kleren.nl
Logo