ONEKEEPER – Ace Red – Keepershandschoenen – Maat 12 – Elastieke Band – Antislip – Negatieve Naad – Rubber Punchzone

 89,95

Product lengte

15 cm

Product breedte

4 cm

Product hoogte

28 cm

Met fingersave

Zonder fingersave

Verpakkingsinhoud

De Keepershandschoenen worden in een handschoenentasverpakking geleverd. Op de foam van de handschoenen zit een plastic beschermlaag, deze dien je voor gebruik zorgvuldig te verwijderen.

Type sport

Voetbal

Kleur

Rood, Oranje

Materiaal

Latex

Materiaalbeschrijving

100% Latex

Doelgroep

Volwassenen

Inclusief aquagrip

Nee

Kleding artikelnummer

AC1-NC-CO-12

Kledingmaat

12

Lijn

Ace

Maatadvies

Valt normaal: bestel je eigen maat

Product gewicht

150 g

Seizoenscollectie

4 seizoenen

Seizoensjaar

2022

Sportteam

Nederland

Type fingersave

Zonder fingersave

Type veld

Gras, Indoor, Kunstgras

Verpakking breedte

6 cm

Verpakking hoogte

33 cm

Verpakking lengte

15 cm

EAN

8720153771511

Categorieën

Sport Voetbal Keepershandschoenen

Maat

12

Merk

ONEkeeper

SKU: 9300000102317790 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De ONEKEEPER Ace is een moderne keepershandschoen en is uitgerust met de nieuwste materialen en technologieën. De handschoen is slim fit, lichter dan de traditionele handschoen en heeft een easy entry bij de pols. De unieke fit van de handschoen is ontwikkeld in samenwerking met onze profkeepers. De handschoen heeft een unieke knit stof aan de achterkant die zorgt voor goede ondersteuning, stevigheid en blijft tegelijkertijd flexibel. Een echte nieuwe generatie keepershandschoen!

De Grip

De Contact foam is zo ontwikkeld dat de grip extreem goed is in droge weersomstandigheden tot regen. De Contact foam is een sterke foam en kan langer mee gaan dan de andere foams. De foam is voorzien van een plastic laag, zodat de foam vers blijft. Deze dient vooraf te worden verwijderd, neem hiervoor ruim de tijd.

Het vinger type

De ONEKEEPER Ace is uitgerust met een Negatieve naad vinger. Bij de Negatieve naad vinger zijn alle stiknaden van de vingers naar binnen gestikt. Daardoor sluit de handschoen nauwer op de vingers aan. Dit in combinatie met de unieke stof en fit, zorgt dat ervoor dat de handschoen geweldig om je hand zit.

Elastische band

De ONEKEEPER Ace beschikt over een enkele slag elastische band, waardoor de keepershandschoen extra strak om de pols zit. Dit zorgt ervoor dat de keepershandschoen extra ondersteuning geeft bij je pols. In combinatie met de easy entry zorgt dit voor top conform rondom de pols.

Antislip

De ONEKEEPER ACE is uitgerust met antislip aan de binnenkant van de handschoen. De antislip zorgt ervoor dat de vingers niet gaan schuiven in de handschoen. De beste werking van de antislip is als de hand vochtig is van transpiratie door het keepen. Dit zorgt ervoor dat er direct contact is tussen de hand, de foam en de bal. Je hand en vingers zullen dus niet verschuiven bij het vangen van de bal. Dit geeft een geweldige keeperservaring!

Rubber punchzone

De ONEKEEPER Ace is uitgerust met een rubberen punchzone op de knokkels (buitenkant van de handschoenen). Deze punchzone zorgt ervoor dat je de bal verder weg kan boksen, mocht je de bal niet kunnen pakken. De punchzone geeft bij de ACE handschoenen de perfecte ondersteuning die nodig is.

Ontwikkeling ONEKEEPER keepershandschoenen

Bij het maken van de ONEKEEPER handschoenen is er met de hoogste zorgvuldigheid en vakmanschap gelet op de details. Daarbij zijn alle stiknaden bij de ONEKEEPER keepershandschoenen dubbel gestikt, waardoor de handschoenen extra sterk zijn.

Extra advies langere levensduur

Heb jij veel slijtage op de handpalm van jouw keepershandschoenen?

Dit ontstaat wanneer je contact maak met het (kunst)gras en je jezelf afzet met je handpalm om op te staan. Probeer zo veel mogelijk het contact met je handpalm op het (kunst)gras te vermijden. Zet je af met de buitenkant van de handschoenen door middel van het maken van een vuist. Dit zorgt ervoor dat je handschoenen langer mee gaan.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ONEKEEPER – Ace Red – Keepershandschoenen – Maat 12 – Elastieke Band – Antislip – Negatieve Naad – Rubber Punchzone”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ONEKEEPER – Ace Red – Keepershandschoenen – Maat 12 – Elastieke Band – Antislip – Negatieve Naad – Rubber Punchzone
ONEKEEPER – Ace Red – Keepershandschoenen – Maat 12 – Elastieke Band – Antislip – Negatieve Naad – Rubber Punchzone

 89,95

Voetbal-kleren.nl
Logo