ONEKEEPER – C-Tec Aqua Pro – Keepershandschoenen – Maat 9 – Elastieke Band – Antislip – Negatieve Naad – Aqua Foam – Rubber Punchzone

 79,95

Product lengte

15 cm

Product breedte

4 cm

Product hoogte

28 cm

Met fingersave

Zonder fingersave

Verpakkingsinhoud

De Keepershandschoenen worden in een handschoenentasverpakking geleverd. Op de foam van de handschoenen zit een plastic beschermlaag, deze dien je voor gebruik zorgvuldig te verwijderen.

Type sport

Voetbal

Kleur

Blauw

Materiaal

Latex

Materiaalbeschrijving

100% Latex

Doelgroep

Volwassenen

Inclusief aquagrip

Ja

Kleding artikelnummer

CT2-NC-AQ-09

Kledingmaat

9

Lijn

C-Tec

Maatadvies

Valt normaal: bestel je eigen maat

Product gewicht

150 g

Seizoenscollectie

4 seizoenen

Seizoensjaar

2022

Sportteam

Nederland

Type fingersave

Zonder fingersave

Type veld

Gras, Kunstgras

Verpakking breedte

6 cm

Verpakking hoogte

33 cm

Verpakking lengte

15 cm

EAN

8720153771290

Categorieën

Sport Voetbal Keepershandschoenen

Maat

9

Merk

ONEkeeper

SKU: 9300000102488217 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De ONEKEEPER C-Tec Aqua Pro is een moderne keepershandschoen en is uitgerust met de nieuwste materialen en technologieën. De handschoen is slim fit, lichter dan de traditionele handschoen en heeft een easy entry bij de pols. De unieke fit van de handschoen is ontwikkeld in samenwerking met onze profkeepers.

De Grip

De Aqua foam is een foam die geweldige grip heeft in natte omstandigheden. De Aqua foam is ook in droog weer te gebruiken, zowel op natuurgras als op kunstgras. De foam zal echter bij gebruik in warme omstandigheden op kunstgras sneller slijten dan andere foams. Dit komt omdat de foam zachter is dan andere foams. De Aqua foam is zo ontwikkeld dat het water van de keepershandschoen afvoert bij regenval en zodoende behoudt de handschoen de grip.

Het vinger type

De ONEKEEPER C-Tec Aqua Pro is uitgerust met een Negatieve naad vinger. Bij de Negatieve naad vinger zijn alle stiknaden van de vingers naar binnen gestikt. Daardoor sluit de handschoen nauwer op de vingers aan. Dit in combinatie met de unieke fit, zorgt dat ervoor dat de handschoen geweldig om je hand zit.

Lange elastische band

De ONEKEEPER C-Tec Aqua Pro beschikt over een lange elastische band, waardoor de keepershandschoen extra strak om de pols zit. Dit zorgt ervoor dat de keepershandschoen extra ondersteuning geeft bij je pols.

Antislip

De ONEKEEPER C-Tec Aqau Pro is uitgerust met antislip aan de binnenkant van de handschoen. De antislip zorgt ervoor dat de vingers niet gaan schuiven in de handschoen. De beste werking van de antislip is als de hand vochtig is van transpiratie door het keepen. Dit zorgt ervoor dat er direct contact is tussen de hand, de foam en de bal. Je hand en vingers zullen dus niet verschuiven bij het vangen van de bal. Dit geeft een geweldige keeperservaring!

Rubber punchzone

De ONEKEEPER C-Tec Aqua Pro is uitgerust met een rubberen punchzone op de knokkels (buitenkant van de handschoenen). Deze punchzone zorgt ervoor dat je de bal verder weg kan boksen, mocht je de bal niet kunnen pakken. De punchzone geeft bij de C-Tec Pro handschoenen de perfecte ondersteuning die nodig is.

Ontwikkeling ONEKEEPER keepershandschoenen

Bij het maken van de ONEKEEPER handschoenen is er met de hoogste zorgvuldigheid en vakmanschap gelet op de details. Daarbij zijn alle stiknaden bij de ONEKEEPER keepershandschoenen dubbel gestikt, waardoor de handschoenen extra sterk zijn.

Extra advies langere levensduur

Heb jij veel slijtage op de handpalm van jouw keepershandschoenen?

Dit ontstaat wanneer je contact maak met het (kunst)gras en je jezelf afzet met je handpalm om op te staan. Probeer zo veel mogelijk het contact met je handpalm op het (kunst)gras te vermijden. Zet je af met de buitenkant van de handschoenen door middel van het maken van een vuist. Dit zorgt ervoor dat je handschoenen langer mee gaan.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ONEKEEPER – C-Tec Aqua Pro – Keepershandschoenen – Maat 9 – Elastieke Band – Antislip – Negatieve Naad – Aqua Foam – Rubber Punchzone”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ONEKEEPER – C-Tec Aqua Pro – Keepershandschoenen – Maat 9 – Elastieke Band – Antislip – Negatieve Naad – Aqua Foam – Rubber Punchzone
ONEKEEPER – C-Tec Aqua Pro – Keepershandschoenen – Maat 9 – Elastieke Band – Antislip – Negatieve Naad – Aqua Foam – Rubber Punchzone

 79,95

Voetbal-kleren.nl
Logo