ONEKEEPER Finaty Keepershandschoenen – Maat 8 – Elastische band – Contact Foam – Slim Fit

 83,99

Product lengte

15 cm

Product breedte

4 cm

Product hoogte

28 cm

Met fingersave

Zonder fingersave

Verpakkingsinhoud

De Keepershandschoenen worden in een handschoenentasverpakking geleverd. Op de foam van de handschoenen zit een plastic beschermlaag, deze dien je voor gebruik zorgvuldig te verwijderen.

Type sport

Voetbal

Kleur

Rood, Zwart

Materiaal

Latex

Materiaalbeschrijving

100% Latex

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Inclusief aquagrip

Nee

Kleding artikelnummer

FT1-EC-CO-08

Kledingmaat

8

Lijn

Finaty

Maatadvies

Valt normaal: bestel je eigen maat

Product gewicht

150 g

Seizoenscollectie

4 seizoenen

Seizoensjaar

2022

Sportteam

Nederland

Type fingersave

Zonder fingersave

Type veld

Gras, Kunstgras, Indoor

Verpakking breedte

6 cm

Verpakking hoogte

33 cm

Verpakking lengte

15 cm

EAN

8720153772051

Categorieën

Sport Voetbal Keepershandschoenen

Maat

8

Merk

ONEkeeper

SKU: 9300000137310880 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De
ONEKEEPER Finaty
is een moderne keepershandschoen en is uitgerust met de nieuwste materialen en technologieën. De handschoen is slim fit, licht maar stevig aan de backhand van de handschoen en heeft een easy entry bij de pols. De unieke fit en features van de handschoen zijn ontwikkeld in samenwerking met onze profkeepers.

De Grip

De Contact foam is zo ontwikkeld dat de grip extreem goed is in droge weersomstandigheden tot matige regen. De Contact foam is een sterke foam en kan langer mee gaan dan de andere foams. De foam is voorzien van een plastic laag, zodat de foam vers blijft. Deze dient vooraf te worden verwijderd, neem hiervoor ruim de tijd.

Het vinger type

De ONEKEEPER Finaty is uitgerust met een Evolution cut. Bij de Evolution cut zijn alle stiknaden van de vingers naar binnen gestikt waarbij de top van de vinger rond is tot het eerste vingerkootje en daarna deels plat wordt. De handschoen sluit nauw aan op de vingers maar door de ronde bovenkant is er een groter vang oppervlakte dan bij de originele Negatieve naad vingertype.

Korte elastische band

De ONEKEEPER Finaty beschikt over een korte elastische band, waardoor de band van de keepershandschoen met één slag om de pols zit. Dit zorgt voor veel gemak bij het vastmaken van de handschoenen en biedt ondersteuning bij je pols.

Antislip
De ONEKEEPER Finaty is uitgerust met antislip aan de binnenkant van de handschoen. De antislip zorgt ervoor dat de vingers niet gaan schuiven in de handschoen. De beste werking van de antislip is als de hand vochtig is van transpiratie door het keepen. Dit zorgt ervoor dat er direct contact is tussen de hand, de foam en de bal. Je hand en vingers zullen dus niet verschuiven bij het vangen van de bal. Dit geeft een geweldige keeperservaring!

Rubber punchzone
De ONEKEEPER Finaty is uitgerust met een rubberen punchzone op de knokkels (buitenkant van de handschoenen). Deze punchzone zorgt ervoor dat je de bal verder weg kan boksen, mocht je de bal niet kunnen pakken. De punchzone geeft bij de Finaty handschoenen de perfecte ondersteuning die nodig is. De punchzone is gemaakt met de nieuwste technologie, 3D in 3D effect, wat de handschoen een extra touch geeft.

Ontwikkeling ONEKEEPER keepershandschoenen
Bij het maken van de ONEKEEPER handschoenen is er met de hoogste zorgvuldigheid en vakmanschap gelet op de details. Daarbij zijn alle stiknaden bij de ONEKEEPER keepershandschoenen dubbel gestikt, waardoor de handschoenen extra sterk zijn.

Extra advies langere levensduur
Heb jij veel slijtage op de handpalm van jouw keepershandschoenen?
Dit ontstaat wanneer je contact maak met het (kunst)gras en je jezelf afzet met je handpalm om op te staan. Probeer zo veel mogelijk het contact met je handpalm op het (kunst)gras te vermijden. Zet je af met de buitenkant van de handschoenen door middel van het maken van een vuist. Dit zorgt ervoor dat je handschoenen langer mee gaan.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ONEKEEPER Finaty Keepershandschoenen – Maat 8 – Elastische band – Contact Foam – Slim Fit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ONEKEEPER Finaty Keepershandschoenen – Maat 8 – Elastische band – Contact Foam – Slim Fit
ONEKEEPER Finaty Keepershandschoenen – Maat 8 – Elastische band – Contact Foam – Slim Fit

 83,99

Voetbal-kleren.nl
Logo