ONEkeeper FUSION Wet ‘n Dry Keepershandschoenen – Maat 11

 59,95

Product lengte

13 cm

Product breedte

7 cm

Product hoogte

25 cm

Met fingersave

Met verwijderbare fingersave

Verpakkingsinhoud

Keepers handschoenenverpakking met luchtgaten in de verpakking zelf.

Type sport

Voetbal

Kleur

Rood, Wit

Materiaal

Latex

Materiaalbeschrijving

100% Latex

Doelgroep

Volwassenen

Inclusief aquagrip

Nee

Kleding artikelnummer

54754743

Kledingmaat

11

Lijn

Fusion

Maatadvies

Valt normaal: bestel je eigen maat

Product gewicht

150 g

Seizoenscollectie

4 seizoenen

Seizoensjaar

2020

Sportteam

Nederland

Type fingersave

Met verwijderbare fingersave

Type veld

Kunstgras, Gras

Verpakking breedte

7 cm

Verpakking hoogte

25 cm

Verpakking lengte

8 cm

EAN

8720153770545

Categorieën

Sport Voetbal Keepershandschoenen

Maat

11

Merk

ONEkeeper

SKU: 9200000119351115 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De
ONEkeeper Fusion Wet ’n Dry
is een allround keepershandschoen. Deze handschoenen zijn uitermate geschikt voor gebruik tijdens wedstrijden en trainingen. Uiteraard is deze handschoen ook te gebruiken bij het keepen op natuurgras.

De Grip

De Wet ’n Dry foam is zo ontwikkeld dat het grip houdt onder alle weersomstandigheden. De grip is dus een allround grip en daarom zijn deze keepershandschoenen uitermate geschikt voor gebruik tijdens wedstrijden en trainingen.

Vingertype keepershandschoenen

De ONEkeeper Fusion Wet ‘n Dry is uitgerust met het Fusion vingertype. Het Fusion vingertype is een halve ronde vinger aan de bovenkant die overgaat in een platte vinger aan de onderkant. Dit zorgt voor een uitstekende comfort bij het keepen. Het ronde gedeelte zorgt er voor dat de grip bij de vingertoppen optimaal is.

Extra beschermlaag voor duurzame keepershandschoenen

Op de ONEkeeper Fusion Wet ’n Dry handschoen is een extra beschermlaag geplaatst bovenop de Contact foam. De handschoen zal op dat punt dus langer mee gaan! Uitstekend voor keepers die veel slijtage hebben op hun handpalmen.

Antislip

De ONEkeeper Fusion Wet ‘n Dry is uitgerust antislip aan de binnenkant van de handschoen. De antislip zorgt ervoor dat de vingers niet gaan schuiven in de handschoen. De beste werking van de antislip is als de hand vochtig is van bijvoorbeeld transpiratie door het keepen. Dit zorgt ervoor dat er direct contact is tussen de hand, de foam en de bal. Je hand en vingers zullen dus niet verschuiven bij het vangen van de bal. Dit geeft een geweldige keeperservaring!

Rubber punchzone

De ONEkeeper Wet ’n Dry is uitgerust met een rubberen punchzone op de knokkels (backhand van de handschoenen). Deze punchzone zorgt ervoor dat je de bal verder weg kan boksen, mocht je de bal niet kunnen pakken. Doordat wij de punchzone hebben doorontwikkeld, geeft het geen belemmering bij het bewegen van de handschoen.

Uitneembare fingersafe spalkjes

De ONEkeeper keepershandschoenen worden standaard geleverd zonder fingersave. Wil je toch graag vingerbescherming in je handschoenen? Stuur ons na je aankoop een berichtje, en wij stoppen de fingersave er gratis bij. De fingersafe worden aan de achterkant van de handschoenen toegevoegd. Als u de keepershandschoenen met fingersafe bestelt, dan kunt u de fingersafe zelf eruit halen. De fingersafe spalkjes kunnen op een later moment, indien gewenst, weer in de keepershandschoenen worden geplaatst.

Ontwikkeling ONEkeeper keepershandschoenen

Bij het maken van de ONEkeeper handschoenen is er met de hoogste zorgvuldigheid en vakmanschap gelet op de details. Daarbij zijn alle stiknaden bij de ONEkeeper keepershandschoenen dubbel gestikt, waardoor de handschoenen extra sterk zijn. Daarnaast zijn de handschoenen uitgerust met een zachte backhand memory foam. De memory foam zorgt voor extra comfort en gaat na gebruik naar je hand staan.

Extra advies langere levensduur

Heb jij veel slijtage op de handpalm van jouw keepershandschoenen?

Dit ontstaat wanneer je contact maak met het (kunst)gras en je jezelf afzet met je handpalm om op te staan. Probeer zo veel mogelijk het contact met je handpalm op het (kunst)gras te vermijden. Zet je af met de buitenkant van de handschoenen door middel van het maken van een vuist. Dit zorgt ervoor dat je handschoenen langer mee gaan.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ONEkeeper FUSION Wet ‘n Dry Keepershandschoenen – Maat 11”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ONEkeeper FUSION Wet ‘n Dry Keepershandschoenen – Maat 11
ONEkeeper FUSION Wet ‘n Dry Keepershandschoenen – Maat 11

 59,95

Voetbal-kleren.nl
Logo