Tactiekbord Voetbal – Coachbord Voetbal

 215,95

Product lengte

45.88 cm

Product breedte

30.98 cm

Product hoogte

1.15 cm

Type sport

Voetbal

Kleur

Zwart

Product gewicht

0.95 kg

Verpakking breedte

309.8 mm

Verpakking hoogte

11.5 mm

Verpakking lengte

458.8 mm

EAN

6097425711769

Categorieën

Sport Tactiekborden Voetbal Wedstrijd- & Veldmaterialen

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000161478539 Categorie:
Uw recensie toevoegen

1. Groot 21-inch LCD-scherm: Het ruime LCD-scherm biedt voldoende tekenruimte voor tactische instructies, waardoor het voor spelers gemakkelijk is om de strategieën van de coach in één oogopslag te begrijpen. Dit helpt spelers hun tactische vaardigheden en algehele teamprestaties te verbeteren.

2. Eén-klik wissen en vergrendelen: Het apparaat beschikt over een Home-knop waarmee u met één klik alle inhoud op het scherm kunt wissen, wat handig is voor snelle wijzigingen en updates. Daarnaast is er een vergrendelingsfunctie aan de achterkant van de tablet om per ongeluk wissen te voorkomen, zodat uw tactische tekeningen intact blijven totdat u besluit ze te verwijderen.

3. Ultra-licht en draagbaar: Dit elektronische voetbalbord is lichtgewicht en draagbaar, waardoor het een ideaal trainingshulpmiddel is voor coaches en managers. Het kan eenvoudig worden vervoerd naar het voetbalveld, zodat coaches real-time instructies en strategieën aan de zijlijn, tijdens de rust en na de wedstrijd kunnen geven. Het is geschikt voor zowel professionele voetbalteams als sportlessen op scholen.

4. Milieuvriendelijk en kosteneffectief: Het tekenbord wordt gevoed door knoopcelbatterijen (CR2016 x 2) en kan meer dan 100.000 keer worden gewist, wat aanzienlijk papier bespaart. Dit milieuvriendelijke en kosteneffectieve apparaat vermindert niet alleen papierafval, maar elimineert ook de noodzaak van inkt. Het biedt een kleurrijk scherm met gevoelige aanraakmogelijkheden, waardoor boeiende en informatieve visuele presentaties mogelijk zijn.

5. Perfect tactisch hulpmiddel: Coaches kunnen dit LCD Tactics Board voor verschillende doeleinden gebruiken, waaronder klassikale lessen, tactische trainingssessies, het maken van tactische handleidingen en het analyseren van wedstrijden na afloop. Het is ontworpen om beknopt, duidelijk en gebruiksvriendelijk te zijn, waardoor het een uitstekend cadeau is voor voetballiefhebbers en professionals.

Al met al is het Football LCD Tactics Board een modern en praktisch hulpmiddel dat de coaching verbetert en spelers helpt tactieken effectiever te begrijpen en uit te voeren.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tactiekbord Voetbal – Coachbord Voetbal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tactiekbord Voetbal – Coachbord Voetbal
Tactiekbord Voetbal – Coachbord Voetbal

 215,95

Voetbal-kleren.nl
Logo