Tactiekbord Voetbal – Coachmap Voetbal – Coachbord Voetbal

 55,95

Product lengte

28.40 cm

Product breedte

21.20 cm

Product hoogte

3 cm

Kleur

Zwart

Materiaal

PVC

Product gewicht

0.43 kg

Verpakking breedte

212 mm

Verpakking hoogte

30 mm

Verpakking lengte

284 mm

EAN

6097418189162

Categorieën

Sport Tactiekborden Voetbal Wedstrijd- & Veldmaterialen

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000161461289 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  1. Hoogwaardig Leer: Het voetbalbord is gemaakt van geïmporteerd klassiek zwart leer, dat duurzaam en slijtvast is. Het is ontworpen om op een echt voetbalveld te lijken, wat visueel aantrekkelijk is en geschikt is voor tactische besprekingen.

  2. Ritssluiting Ontwerp: Het bord heeft een ritssluiting voor extra gemak. Als het niet in gebruik is, kan het worden opgevouwen en dichtgeritst, wat extra bescherming biedt voor eventuele bijgevoegde accessoires. Dit ontwerp zorgt ervoor dat er geen stukken verloren gaan.

  3. Uniek Ontwerp: Het bord heeft een dubbelzijdig flip-ontwerp, waardoor het gemakkelijker is om tactieken en strategieën weer te geven. Het is geschikt voor de planning op de dag van de wedstrijd, trainingssessies en innovatieve standaardsituaties. Het is bedoeld voor voetbalmanagers en coaches van alle niveaus.

  4. Magnetische Pen en Wisser: Het bord wordt geleverd met een magnetische pen en wisser om strategieën te demonstreren. De magnetische pen maakt soepel schrijven en uitleg van strategieën mogelijk, terwijl de wisser markeringen efficiënt verwijdert. Magneten worden gebruikt om spelers op het bord voor te stellen, wat het gemakkelijk maakt om ze te verplaatsen zoals nodig.

Over het algemeen is dit voetbalbord ontworpen om te helpen bij tactische besprekingen en planning voor voetbalteams, en biedt het een handig en duurzaam hulpmiddel voor coaches en managers.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tactiekbord Voetbal – Coachmap Voetbal – Coachbord Voetbal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tactiekbord Voetbal – Coachmap Voetbal – Coachbord Voetbal
Tactiekbord Voetbal – Coachmap Voetbal – Coachbord Voetbal

 55,95

Voetbal-kleren.nl
Logo