Liiteguard Performance Sleeve Kit – Zwart | Maat: L

 55,90

Type sport

Voetbal

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

CE markering

Niet van toepassing

Doelgroep

Volwassenen

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Maat

L

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

EAN

5714776001318

Categorieën

Sport Voetbal Voetbal scheenbeschermers

Merk

Liiteguard

SKU: 9300000154481447 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Vormbare scheenbeschermers
De unieke scheenbeschermer is gemaakt van een bijzonder plastic materiaal met een laag smeltpunt. De bijzondere plasticsoort kunststof wordt al bij 62 graden vormbaar, zodat je in enkele seconden gemakkelijk een scheenbeschermer kunt boetseren die op unieke wijze aan je scheen afmetingen past.
Alles wat je nodig hebt om de scheenbeschermer te vormen is kokend water en een vuurvaste kom. Zo kun je snel en gemakkelijk aan de slag gaan met je persoonlijke, op maat gevormde scheenbeschermers.
Als de scheenbeschermers gevormd zijn, kun je ze aanpassen en op maat knippen. Met onze vormbare scheenbeschermers ben je verzekerd van optimaal comfort dat perfect om je been past.
Voor maximale schokabsorptie kan schuim aangebracht worden aan de binnenkant van het scheenbeen. OPMERKING: als er schuim aangebracht is, kan de vorm van de scheenbeschermer niet opnieuw ingesteld worden.

De Sleeve
De Sleeve is een compressiemouw met als functie de bloedsomloop in het onderbeen te stimuleren, wat vermoeidheid kan verlichten en ongemak tijdens en na zware lichamelijke inspanning kan verminderen. De gebruikte stof technologie is de nieuwste op de markt en zorgt ervoor dat de sok maximale steun biedt, zodat je het comfort krijgt dat je nodig hebt om op je best te presteren.

Achillespees Compressie
De sleeve is ontworpen om je achillespees te ondersteunen, die tijdens lichamelijke inspanning constant aan trillingen blootgesteld wordt. Door de compressie direct op de achillespees te verhogen, vermindert het eventuele pijn tijdens en na je activiteit, terwijl mogelijke zwelling voorkomen wordt.

De Zak
De Sleeve heeft een binnenzak die je scheenbeschermer op zijn plaats houdt zonder kousentape of onderverband nodig te hebben. De zak heeft een rand aan de onderkant, zodat je scheenbeschermer nooit naar beneden kan glijden. Tegelijk zorgt de totale compressie van De Sleeve ervoor dat de scheenbeschermer op zijn plaats blijft, hoe hard je ook rent, schopt of tackelt.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Liiteguard Performance Sleeve Kit – Zwart | Maat: L”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Liiteguard Performance Sleeve Kit – Zwart | Maat: L
Liiteguard Performance Sleeve Kit – Zwart | Maat: L

 55,90

Voetbal-kleren.nl
Logo