Tactiekbord Voetbal – Coachbord Voetbal

 90,95

Product lengte

37.20 cm

Product breedte

30 cm

Product hoogte

1.50 cm

Type sport

Voetbal

Kleur

Wit

Product gewicht

0.56 kg

Verpakking breedte

300 mm

Verpakking hoogte

15 mm

Verpakking lengte

372 mm

EAN

6097419293288

Categorieën

Sport Tactiekborden Voetbal Wedstrijd- & Veldmaterialen

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000161478792 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Perfect voetbaltactisch bord: voetbaltactische borden zijn een bewezen manier om spelers individuele strategieën en teamtactieken te leren. Daarvoor zijn onze tactische borden uitgerust met hele speelvelden of strategisch belangrijke ruimtes. Het kan worden gebruikt om teamopstellingen, speeltypen, spelsystemen en/of speltactieken of passes en looproutes te tonen.

Eénknops wissen en scherm vergrendelen: ons schrijftablet kan meer dan 1.000.000 keer worden gewist, wat 10x meer is dan andere vergelijkbare producten op de markt. Met de ultrakrachtige batterij gaat dit papierloze apparaat 12 maanden mee. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de afbeeldingen niet kunnen worden verwijderd. Druk gewoon op de knop en de afbeelding verdwijnt zonder een spoor achter te laten.

Hoogwaardig vakmanschap: hoogwaardig, stijlvol, duurzaam tactisch bord, een goed stuk apparatuur voor elke trainer. Het gespsysteem is eenvoudig en elegant. De donkergrijze behuizing is gemaakt van ABS-materiaal, dat waterdicht, brandwerend, schimmel- en barstbestendig is. Het LCD-grafische tablet van 21 inch is duurzamer en dikker. Met slechts één klik kunt u snel wissen, het geheugen voorkomt onbedoeld wissen.

Lichtgewicht en draagbaar: handig formaat voor aan de rand van het veld of voor trainingssessies. Ideaal voor de coach bij uitwedstrijden, in de kleedkamer of bij de rust. Dit tactische bord is ideaal voor het ontwikkelen van speltactieken en het plannen van wissels, maar het is ook ideaal voor het plannen van trainingssessies en het helpen van uw team bij het plannen van innovatieve manoeuvres om tegenstanders te verbazen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Tactiekbord Voetbal – Coachbord Voetbal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tactiekbord Voetbal – Coachbord Voetbal
Tactiekbord Voetbal – Coachbord Voetbal

 90,95

Voetbal-kleren.nl
Logo